logo

Pfaff Expression Line

Elegant funksjonalitet kombinert med presisjon og en sikker fremtoning, i den spennende expression-serien fra PFAFF. Nyskapende funksjoner som kan tilpasses, gjør det mulig for brukerne å finjustere prosessene sine, og få utløp for sine kunstneriske evner. Med større syflate, på 250mm, er det også lettere å navigere seg med større prosjekter. 

Expression 710

Expression 710 har blant annet 247 sømmer, automatisk trykkfotsløft, større nålekraft og høyere hastighet. Sensormatic knapphull, frihåndsquiltefunksjon, undertråd varsler, 9 trykkføtter, grafisk touchskjerm, hurtighjelp og mye mer.

Expression 720

Pfaff quilt expression 720 er perfekt for quiltere, de som syr til hjemmet, mote-entusiasiter – alle som liker å skape. Integrert dobbel-transportør, touch screen med farger, ekslusive pfaff syteknikker og Stitch Creator funksjoner, elektronisk kneløft og mye mer.

Flytende søm: tilfør pynt med sting som ser ut som de flyter ovenpå stoffet uten å være forbundet som gir en håndsydd effekt. Trippel, dobbel, enkel pyntebåndssøm: tilføy et dimensjonelt element med nydelige, smale pyntebånd, som blir vevd inn mens du syr.

Expression 710

Expression 720 - Singer Sysenter

Expression 720